Ontwikkelen

Ondersteuning bij het (her)ontwikkelen van retail vastgoed

Het (her)ontwikkelen van retail vastgoed brengt veel vragen met zich mee. Heeft u zelf de benodigde expertise in huis? Zijn er lokale publiekrechtelijke beperkingen en mogelijkheden? Wat is de marktwaarde van het vastgoed op termijn? Biedt de (her)ontwikkeling voldoende economisch perspectief voor toekomstige huurders en beleggers? Bent u in staat om zelf de bouwkundige aspecten te beoordelen?

Van Gorkom Retail Property Consultancy heeft een uitgebreide klantenkring die veelvuldig gebruik maakt van de expertise van Frank van Gorkom en zijn medewerkers.

Een voorbeeld is een grote, landelijke supermarktketen die wij ondersteunen bij de aankoop van meerdere retail vastgoedobjecten. Vastgoedobjecten die momenteel een andere functie/bestemming hebben en (her)ontwikkeld moeten worden tot een nieuwe supermarktlocatie.

Voorbeelden van projecten waar wij aan bijgedragen hebben op het gebied van (her)ontwikkeling vindt u hier. Ons uitgebreide netwerk en werkgebied (heel Nederland) zorgen ervoor dat Van Gorkom Retail Property Consultancy zeer regelmatig interessante retail vastgoedobjecten te koop weet te staan. Objecten die prima te (her)ontwikkelen zijn.

Comments are closed.