Advies bij aankoop winkelcentrum Veersche Poort te Middelburg

Winkelcentrum Veersche Poort Middelburg

Onlangs is Veersche Poort CV van start gegaan. Dit vastgoedfonds heeft winkelcentrum Veersche Poort in Middelburg aangekocht.  Doel is om voor de participanten een rendement te behalen van ruim 12%. Initiatiefnemers zijn Solid Stone Investments en Nova Capital.

Winkelcentrum Veersche Poort bestaat uit een uitstekend lopende Albert Heijn supermarkt, Kruidvat, Marskramer, Medsen apotheek, Mitra slijterij en diverse verswinkels, met langjarige huurcontracten. Het winkelcentrum heeft een groot verzorgingsgebied, compleet aanbod, uitstekende bereikbaarheid en ruim voldoende parkeermogelijkheid. Het winkelcentrum is mooi compact vormgegeven rond een centraal plein en heeft 3.606 m2 verhuurbaar vloeroppervlak. De koopprijs bedraagt € 8,55 miljoen vrij op naam bij een huurstroom van € 633.000 per jaar.

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft een 10-jarige hypothecaire lening verstrekt. Het eigen vermogen is bijeengebracht door een groep van 21 participanten. Het fonds verwacht voor hen een meer dan uitstekend totaalrendement te behalen: ruim 12% gemiddeld per jaar. Veersche Poort CV werd bij de aankoop en structurering geadviseerd door Van Gorkom Retail Property Consultancy, Schut|VanOs Notarissen,  RSM Belastingadviseurs, Bureau Stedelijke Planning en Troostwijk Taxaties.

Het management van Veersche Poort CV wordt gevoerd door Dick Braat en Wouter van Wetering van Solid Stone Investments in samenwerking met Harm Scholte van Nova Capital. De voorbereidingen voor een volgend gezamenlijk winkelfonds zijn inmiddels in volle gang.

Comments are closed.